Termeni și condiții

activ.oradea.ro este un serviciu on-line prin intermediul căruia cetățenii Municipiului Oradea au oportunitatea să decidă asupra modului în care este utilizată o parte a bugetului Municipiului Oradea.

Prin folosirea platformei, acceptați că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de funcționare a acesteia. Acești termeni pot fi modificați de către Primăria Oradea , fără notificare prealabilă, pentru îmbunătățirea/optimizarea platformei sau a serviciului.

Platforma poate fi utilizată exclusiv de către cetățenii Municipiului Oradea.

Fiecare persoană are dreptul la înregistrarea unui singur cont de utilizator.

Responsabilitatea corectitudinii datelor înregistrate în platformă aparține fiecărui utilizator în parte, pentru datele sale.

Municipiul Oradea își rezervă dreptul de a șterge proiectele care prezintă conținut neadecvat, injurios sau de natură să lezeze demnitatea persoanelor, ori să afecteze în orice mod viața privată a unor persoane sau categorii de persoane.

Municipiul Oradea își rezervă dreptul de a elimina conturile multiple create de către o singură persoană, fără notificarea prealabilă a acesteia.

Prin utilizarea platformei sunteți de acord cu Prelucrarea de către Primăria Oradea a datelor dumneavoastră cu caracter personal (nume, prenume, adresă, adresă de email, număr de telefon). Primăria Oradea asigură confidențialitatea datelor dumneavoastră, în conformitate cu legislația națională și europeană în vigoare.

Prin utilizarea platformei sunteți de acord că proiectele depuse de dumneavoastră vor fi afișate publicului larg.

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente platformei activ.oradea.ro , inclusiv logo-uri, imagini, texte, etc, aparțin Municipiului Oradea și nu pot fi reutilizate fără acordul acestuia.

Proiectele și orice documente încărcate devin proprietatea Municipiului Oradea și pot fi reutilizate în mod liber de către acesta.

Procesarea datelor cu caracter personal la autentificarea prin Facebook

În situația în care utilizați autentificarea cu facebook, platforma colectează următoarele informații : identificatorul unic din Facebook, numele, prenumele si numele intreg. Aceste date sunt utilizate pentru validarea contului dumneavoastră, necesar pentru a vota proiectele în cadrul procesului de bugetare participativă.

Platforma de bugetare participativă stochează exclusiv identificatorul unic din Facebook. Numele, prenumele și numele întreg sunt utilizate exclusiv în procesul de autentificare, respectiv afișate utilizatorului în timpul sesiunii active, acestea nefiind salvate în platformă.

Aceste date nu sunt transmise altor persoane sau sisteme.

În situația în care doriți să obțineți detalii suplimentare privind datele dumneavoastră ne puteți contacta la primaria@oradea.ro.

Dacă doriți ștergerea datelor dumneavoastră din platforma activ.oradea.ro puteți realiza acest lucru prin transmiterea unei solicitări către primaria@oradea.ro.

Instrucțiuni de ștergere a datelor pentru Facebook

Dacă doriți să vă ștergeți activitățile pentru platforma activ.oradea.ro , vă puteți elimina activitățile urmând următoarele instrucțiuni:

1. Intrați în secțiunea contului dumneavoastră de Facebook "Setări și confidențialitate". Dați click pe "Setări".

2. Apoi mergeți la "Aplicații și site-uri web" și veți vedea toate activitățile dumneavoastră legate de aplicații.

3. Selectați opțiunea "OradeaActiv".

4. Dați click pe butonul "Elimină".

5. Felicitări, ați eliminat cu succes activitățile dumneavoastră.